ASTRAL TowerСтроителна компания „ВСК” ООД
ASTRAL Tower
Мултифункционален жилищен комплекс, съчетаващ всички дейности от ежедневието под един покрив, в духа на динамичното време, в което живеем
За проекта
Жилищният комплекс ще се състои от 10-етажа мултифункционална сграда с 5 входа. На първите 4 етажа ще са разположени търговски обекти, а над тях - жилищни части с двустайни и тристайни апартаменти. Пет подземни нива ще осигурят достатъчно места за паркирането в комплекса.

Комплексът е разположен в отличен, комуникативен район на един от главните булеварди в града и в непосредствена близост до хипермаркет LIDL и МБАЛ "Света Анна-Варна". Ситуиран е на пешеходно разстояние от централната част на морската столица.

Проектът е дело на архитектурно студио STARH, носител на множество награди и номинации за работата на местно и международно ниво.

В комплекса са заложени иновативни строителни технологии, най-новите системи за енергоефективност, за контрола на топлината и вентилацията, високоскоростни асансьори и интегрирано, ефектно LED осветление по фасадата - светлинен дизайн, който в тъмните часове ще се превръща в светлинно шоу. Изпълнението на довършителните работи ще е от най-високо ниво, с материали от най-висок клас.
Продажби
Свободни обекти за продажба, директно от строителя, без комисиона от купувача.
© 2023 ВСК ООД
Всички права запазени.