За нас

Строителна компания „ВСК” ООД

Основната дейност на „ВСК“ ООД е ориентирана към инвестиране и реализацията на жилищни, търговски, административни и промишлени сгради в цялата страна.
Инвестиции
Преференциални цени
Строителство
Груб строеж
Довършване
До ключ
Продажби
Директно от строителя

За нас

Строителна компания „ВСК” ООД е регистрирана през 2005 г. във Варненския Окръжен съд и е съучредител и редовен член на Камарата на строителите в България.


През годините, от създаването си досега, „ВСК“ ООД развива постоянно своята вътрешна структура и към настоящия момент фирмата ни има ангажирани в дейността си над 200 души персонал. Освен опитните работници, разпределени в бригади на арматуристи, кофражисти, зидаро-мазачи и групи за довършителни работи, в офисите ни работят и специалисти в различни направления – „Реклама и маркетинг“, „Оферти и анализи“, “Икономически и правен отдел”, както и отдел за директна продажба на недвижими имоти.


Управлението се осъществява от инженерен персонал, който включва проектанти, конструктори, строителни, електро и ВиК инженери, координатори по безопасност и здраве на труда, технически ръководители и юристи.


Фирмата контролира качеството на извършената работа със собствен вътрешно-инвеститорски контрол. За да гарантираме високото качество на строителство, ние се стремим да прилагаме всички съвременни материали и технологии, доказали се в европейската и световна строителна практика.

© 2024 ВСК ООД
Всички права запазени.