A powerful architecture & Construction theme. Construct your website in the perfect Ratio.
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula
Title Image

ЗА ВСК

СТРОИТЕЛСТВО

ГРУБ СТРОЕЖ

ИНВЕСТИЦИИ

ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ

ДОВЪРШВАНЕ

ДО КЛЮЧ

ПРОДАЖБИ

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛЯ

ВСК


„ВСК” ООД е регистрирана през 2005 г. във Варненския Окръжен съд и е съучредител и редовен член на Камарата на строителите в България. Основната ни дейност е ориентирана към инвестиране и реализацията на жилищни, търговски, административни и промишлени сгради на територията на гр. Варна. Някои от построените обекти могат да се видят на страницата „Завършени проекти“.

През годините, от създаването си досега, „ВСК“ ООД развива постоянно своята вътрешна структура и към настоящия момент фирмата ни има ангажирани в дейността си над 200 души персонал. Освен опитните работници, разпределени в бригади на арматуристи, кофражисти, зидаро-мазачи и групи за довършителни работи, в офисите ни работят и специалисти в различни направления – „Реклама и маркетинг“, „Оферти и анализи“, “Икономически и правен отдел”, както и отдел за директна продажба на недвижими имоти. Управлението се осъществява от инженерен персонал, който включва проектанти, конструктори, строителни, електро и ВиК инженери, координатори по безопасност и здраве на труда, технически ръководители и юристи.

Фирмата контролира качеството на извършената работа със собствен вътрешно-инвеститорски контрол. За да гарантираме високото качество на строителство, ние се стремим да прилагаме всички съвременни материали и технологии, доказали се в европейската и световна строителна практика.